14 Aralık 2012 Cuma

Kanal Açma Robotu


Günümüzde yapılan kanal açma çalışmalarından dolayı sıklıkla bakıyoruz. Bu yüzden ne kadar yapılsa da bu konuda yapılan tıkanıklık çalışmaları önemlidir. Evinizdeki sorunlardan bir tanesi de kanal açma işleridir. Bu işleri çözmeden öncelikle sorunun nerelerden kaynaklandığını bulmamız gerekmektedir. Bu sayede önce banyolara bakılır, ardından da özel cihazlar yardımıyla kontrol edilerek sorun bulunduktan sonra da onarım yapılır. Firmamızsa bu gibi sorunları 1996 yılından beri yaparak, bizlere bu gibi sorunları kısa süre içerisinde yapmaktadır. Konutunuzda her ne sorun olursa olsun firmamız kanal açma özel cihazı sayesinde bir telefon kadar yakınızdır. Profesyonel ekibimiz sayesinden hiçbir yer zarar vermeden sizlere yardımcı olmaktayız.  

Randevu saatimizde sizin konutunuzda ziyaret ederek kanal açma sorununu çözüme kavuşturabiliriz.
Esrarın PKK'ya ait olduğu ve bölgede bugüne kadar tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarda uyuşturucu olduğu belirtildi. Diyarbakır jandarma birimlerinin Ekim ayında gerçekleştirdiği operasyonda 15 buçuk ton esrar ele geçirilmişti. Uzmanlar, uyuşturucunun PKK'nın en önemli gelir kaynağı olduğu, yapılan bu operasyonla örgüte finansal anlamda büyük darbe vurulduğunu belirtti. Ele geçirilen uyuşturucunun ekonomik değerinin ise 25 milyona liraya yakın olduğu iddia edildi. Bölgedeki operasyonların kapsamlı bir şekilde devam edeceği öğrenildi.

Aysal açıklamasında ilk olarak, "Televizyon programında pastanın üstündeki çilekten bahsettim. Aslında yanlış bir işaretti. Pastanın üstünde çilek olmaz, vişne olur veya kiraz olur. Yani biz biraz daha ucuzlattık olayı, bütçemize göre bir şey söyledik o günün şartlarında. Orada belirtmek istediğim şuydu; bizim zaten pastamız var, şu saatten sonra alsak pastanın üstüne bir süs alırız dedim. O süsü de bulamadık. Uğraştık. " dedi.
Necati Şaşmaz ile dayımız Ömer Lütfi Mete vasıtasıyla tanışıyorduk. Ama öyle ailece görüşmüyorduk. Şunu belirteyim; Nagehan kocaman bir kız, üniversiteye gidiyor. 18 yaşını geçmiş, çocuk da değil aklı başında bir kız. Sevdikten sonra bir şey de diyemezsiniz. Biz de ailesi olarak bir şey demedik. Evlendiklerine mutlu da olduk. Şu anda kızım çok mutlu. Bu sabah (dün) aradı, sesi de gayet neşeli geliyordu.

WynCASE adı verilen yenilikçi ürün, BridgeTOUCH adını verdiği teknolojiyleiPhone'a bağlanarak, dokunmatik ekranda bir elektrik alanı oluşturuyor. Telefonu bir kılıf gibi saran WynCASE; tuşlara basıldığında bunu ekrana bir parmak dokunuşu olarak iletiyor. Dokunmatik ekranın kenarlarından bir miktar içeri uzanan çerçeve, herhangi bir bağlantı ya da pil olmaksızınPSP'yi andıran bir oyun deneyimi sunuyor. Cihaz, iPhone 4/4S, iPhone 5 ve iPod Touch ile uyumlu olarak bulunabiliyor.

Çağımızın son teknoloji cihazlarımız yardımıyla yapılan tespit ve bakım çalışmaları kanal açma sayesinde olmaktadır. Sabah ve geceye kadar yaptığımız çalışmalarda meydana gelen olayları incelememiz gerekmektedir. İşyerinizdeki tıkanıklıkların sebebi tuvaletinizdeki sifonun bozulmasından kaynaklanmaktadır. Periyodik bakımın yapılmadığı sürece kanal açma sorunları sürmektedir. Bu nedenden dolayı da yılda 2 defa bakım çalışmalarının yapılması gerekmektedir. Artık bu ve buna benzer sorunları kurumsal firmalar yaptırmanız daha avantajlıdır. Kurumsal firmalar hiçbir yeri kırmadan ve dökmeden yapmaktadır. Binalarda yapılan önceden alçı kalıntıları ve buna benzer sorunlar yüzünden kanal açma tıkanıklıkları meydana gelmektedir. Öncelikle tamir işini binanın dışından başlamamız gerekmektedir. Daha sonra konutlarda meydana gelen sorunları bulduk mu kanal açma konusunda işimiz daha kolay olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder